دوشنبه ٢٦ آذر ١٣٩٧
گالری تصاویر
پیوندها

 

واجدين شرايط مي بايست  داراي پرونده دانشجوئي در سفارت باشند در صورتي که پرونده دانشجوئي تشکيل نداده ايد به قسمت تشکيل پرونده دانشجوئي  مراجعه نمائيد. 
تجديد گذرنامه براي [دانشجويان واجد شرايط] بطور رايگان انجام مي شود.

مدارك لازم:

1-درخواستنامه تكميل شده  براي تجديد گذرنامه(پرسشنامه صدور یا تجدید گذرنامه  )
2-گواهي اشتغال به تحصيل در سال جاری تحصیلی 
3-ريز نمرات دانشگاهي
4-تصوير اقامت معتبر
5-اصل گذرنامه و تصوير صفحات نوشته شده آن
6-سه قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامي باشد
7-اصل شناسنامه و يک سري تصوير کليه صفحات آن .

سفارت جمهوری اسلامی ایران - بانکوک 

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران