معرفی سفیر یا نمایندگی
تجديد رايگان گذرنامه

 

واجدين شرايط مي بايست  داراي پرونده دانشجوئي در سفارت باشند در صورتي که پرونده دانشجوئي تشکيل نداده ايد به قسمت تشکيل پرونده دانشجوئي  مراجعه نمائيد. 
تجديد گذرنامه براي [دانشجويان واجد شرايط] بطور رايگان انجام مي شود.

مدارك لازم:

1-درخواستنامه تكميل شده  براي تجديد گذرنامه(پرسشنامه صدور یا تجدید گذرنامه  )
2-گواهي اشتغال به تحصيل در سال جاری تحصیلی 
3-ريز نمرات دانشگاهي
4-تصوير اقامت معتبر
5-اصل گذرنامه و تصوير صفحات نوشته شده آن
6-سه قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامي باشد
7-اصل شناسنامه و يک سري تصوير کليه صفحات آن .

سفارت جمهوری اسلامی ایران - بانکوک 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو