چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧
گالری تصاویر
پیوندها

 

بر اساس ماده 987 قانون مدني ، بانوان ايراني که با اتباع خارجي ازدواج مي نمايند به تابعيت ايراني خودباقي مي مانند مگر اينکه تابعيت دولت زوج به آنها تحميل گردد ، پس از فوت همسر ياطلاق از وي با ارايه درخواست به وزارت امور خارجه به تابعيت ايران پذيرفته شده وجهت آنان سند رجوع به تابعيت اصلي صادر مي شود

مدارک لازم

  1. تکميل ،امضاء و ارايه يک نسخه درخواست نامه برگشت به تابعيت جمهوري اسلامي ايران
  2. اصل و دو نسخه تصوير سند ازدواج
  3. اصل و دو نسخه تصوير سند طلاق ياگواهي رسمي فوت شوهر
  4. تصويرشناسنامه ايراني قبل از ازدواج يا اعلام کتبي مشخصات امل آن
  5. 12قطعه عکس 4*6 متقاضي (با حجاب ، جديد و يکنواخت)
  6. اصل قبض بانکي پرداخت هزينه تصديق درخواست نامه برگشت به تابعيت ايران(به ارز محل)

 

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران