معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور اولین گذرنامه

توجه: مدارک مشروحه ذیل برای افرادی می باشد که تاکنون گذرنامه ایرانی نداشته و به عنوان همراه نیز در گذرنامه والدین و یا همسر نیز نبوده اند : 

 1- یک برگ (درخواستنامه) تکمیل شده برای صدور اولین گذرنامه 

2- اصل شناسنامه و فتوکپی از تمام صفحات آن ( شناسنامه افراد بالای 15 سال باید عکسدار باشد.) 

3- اصل کارت اقامت در تایلند و فتوکپی آن 

افرادی که دارای گذرنامه تایلندی می باشند بجای اصل اجازه اقامت باید الف: (فرم اقرار نامه بقاء بر تابعیت) جمهوری اسلامی ایران. ب: یک برگ تصویر از کارت تابعیت تایلند و فتوکپی از گذرنامه تایلندی ارائه نمایند.

4- دو قطعه عکس جدید4*3 تمام رخ بدون عینک و کلاه با زمینه سفید که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب باشد.

5- اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافی و یا (فرم درخواست اجازه یکبار خروج ویژه مشمولین ) 

 6- افرادی که بطور غیر مجاز از ایران خارج شده اندباید (فرم درخواست رسیدگی به خروج غیرمجاز) را تکمیل نمایند

7- پرداخت تعرفه مربوطه

 

سفارت جمهوری اسلامی ایران - بانکوک 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو